Amarant

"Een roos is een roos is een roos" door docent Fabienne De Meulemeester

Georgia O’ Keeffe is één van de meest bewonderde vrouwelijke kunstenaars. Haar artistieke carrière bestrijkt meer dan een halve eeuw, vanaf het vroege Amerikaanse modernisme tot de abstracte tendensen van de jaren 60. Lees verder hier.

Amarant biedt vorming aan over de geschiedenis en de actuele ontwikkelingen van beeldende kunst, muziek en filosofie. Hun educatief aanbod omvat cursussen, tentoonstellingsbezoeken, daguitstappen en reizen. Amarant wil de essentiële rol die kunst en filosofie spelen in zelfontplooiing en de samenleving versterken.

Reservatie

Tijdstip
10:30-13:00 & 14:00-16:30

Plaats
Polyvalente zaal
Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België
Regentschapsstraat 3
1000 Brussel

Taal
Nederlands

Deelname
Inschrijvingen via 
Amarant