Halloween: familiedag Creatieve ateliers, tableaux vivants, rondleidingen & sprookjes

Family Day

Jan TOROOP, Lénore (ca. 1891), [KMSKB-MRBAB, Brussel | Bruxelles | foto | photo : J. Geleyns / Ro scan)

Vier op zondag 23 oktober samen met je gezin Halloween in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Van 14u00 tot 17u00!

Creatieve ateliers, tableaux vivants, rondleidingen en sprookjes die schrik aanjagen!

In het Old Masters en Fin-de-Siècle Museum:

Neen! – geen pompoenen – wel zelfgemaakte maskers die de schilderijen doen verbleken. Kruip in de gedaante van monsters en geesten uit het verre verleden. Ontdek de beangstigende wereld van mythische helden. Gelukkig zijn er de sprookjes voor de allerkleinsten, al dan niet met doodskoppen. En voor de hongerigen zijn er Halloweensnacks in het Museum Café.

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

Start van de bezoeken
14u00, 15u00, 16u00 voor Kids (6-9 jaar) en Teens (10-15 jaar)

Tarieven (toegang inbegrepen)