Yoga in het museum! Meditatie te midden van de werken van Thierry De Cordier

yoga

Thierry De Cordier, Iconotextures, 2016, inkt op papier.

Na 3 seizoenen met Gao Xingjian, vormen de “Iconotextures” van Thierry De Cordier nu de achtergrond van maandelijkse yogasessies!

De yoga – in het Engels – is toegankelijk voor iedereen (beginners of gevorderden), vanaf 18 jaar. De lerares, Laia Puig Escandell, is een yogaprofessional die zich op de kernpunten van het “Sivananda” holistisch systeem baseert: goede oefening, ademhaling, relaxatie alsook positief denken en meditatie.

Uurrooster: twee vrijdagen per maand

November 2016: 18 & 25
December 2016:
2 & 9

De tickets zullen ongeveer een maand op voorhand online beschikbaar zijn.

Richtlijnen:
- Kom reeds gemakkelijk gekleed (geen jeans) naar de les; geen mogelijkheid tot uitgebreid omkleden
- Yogamatten zijn voorzien
- Geen telefoons noch schoenen toegelaten in de zaal (er zijn gratis lockers ter beschikking aan de ingang van het museum). Het is verboden te drinken in de museumzalen.
- Eet niet onmiddellijk voor de yoga
- Indien u bepaalde fysieke klachten heb, controleer dan eerst met uw dokter of het ok is yoga te beoefenen. Of stuur een mailtje naar de yoga-lerares

Reservatie

Tijdstip
Yogasessie van 12u15-13u15. Kom 10 minuten vroeger om uw spullen weg te leggen. De zaal wordt afgesloten zodra de sessie begint.

Bernheimzaal (aan het einde van het Forum aan uw linkerkant)
Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België
Regentschapsstraat 3, 1000 Brussel

Kostprijs
€ 8 per les (€ 6 voor 18-26j/ Vrienden van het Museum)

Engels (gemakkelijk)

Reservatie verplicht!
Max. 25 deelnemers
Enkel via online reservatie
De tickets zullen ongeveer een maand op voorhand online beschikbaar zijn.

Meer praktische informatie (geen reservatie): info@fine-arts-museum.be
Contacteer de lerares ENKEL voor vragen over yoga:
www.layakariyoga.be