Timeless in space Hedendaags dansoptreden

Gratis evenement

Photography: Aldina Michelle Topcagic by Andrea Copony

"Timeless in space" is een hedendaagse dansvoorstelling, gecreëerd door danseres en choreografe Aldina Michelle Topcagic. In "Timeless in Space" blaast de kunstenaar de kunstruimte leven in door haar energie te lezen en zich tegelijkertijd over te geven aan de dansbewegingen, de spiritualiteit en de simpelheid van het pure wezen.

Aldina Michelle Topcagic and Ricardo Ambrozio zullen samen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België in een kunstwerk. Dit moment wordt op camera vastgelegd door Luciha Novak.

Deze performance vindt plaats dankzij de steun van het "Österreichisches Kulturforum Brüssel". De foto's worden achteraf getoond in de tentoonstelling "Crossing Arts" in Graz, Oostenrijk.

Tijdstip
Van 14 tot 16u

Gratis evenement, gratis toegang!

Forum van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België