Tableaux d’une exposition in de Rubenszaal Met Claire Chevallier & Benoît Van Innis

Artonov Festival

Schilderkunst, muziek en visuele kunsten komen samen in de Rubenszaal van het OldMasters Museum ter gelegenheid van het Artonov Festival in Brussel.

Met Claire Chevallier, historische piano en Benoît Van Innis, schilder.

Ter gelegenheid van een diepgaande studie over de Russische piano’s heeft Claire Chevallier de ‘Schilderijen van een tentoonstelling’ van Modeste Moussorgski opgenomen. Deze ‘schilderijen’ zijn geïnspireerd op de tekeningen van de kunstenaar-architect, Viktor Hartmann, die werden getoond tijdens een herdenkingstentoonstelling.

Enkele jaren geleden heeft de beeldende kunstenaar, Benoît van Innis, op het podium samengewerkt met Claire Chevallier tijdens een recital rond Erik Satie en Francis Poulenc.
Vandaag vinden zij elkaar terug in de Rubenszaal van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Brussel.

Op het podium zal Claire Chevallier de werken van Moussorgski spelen en Benoît van Innis een visuele interpretatie geven die is geïnspireerd op de muziek.

Ontdek hier het volledige programme van het Artonov Festival (13-14-15 oktober 2017)

Reservatie

taal (fr)