Kinderstage Paasvakantie Kunst onder de loep

Kids 7-12

>

De Paasvakantie komt eraan en dus ook het nieuwe kinderatelier. Wil je enkele boeiende kunstwerken in dit museum nooit meer vergeten? Dat kan door ze te tekenen of na te schilderen, te bevragen en er samen over te praten. Wij verwachten jullie allemaal.

Voor de Paasvakantie besteden we aandacht aan het werk van Wim Delvoye. Deze beroemde kunstenaar uit Wervik met zijn humor verwant aan de Belgische surrealisten stelt zijn werk tentoon. Zijn kunst is zowel amusant als verwarrend. Hij is gefascineerd door materialen en ambachten en in China kweekte hij jaren varkens om ze te tatoeëren. De Paasstage krijgt hierdoor en zeer speciale toets.

Elke vakantie brengt zijn eigen unieke stage en laat je alle hoeken van het museum onderzoeken!

Zomervakantie: 10 - 11 - 12 juli 2019

Reservatie verplicht
Voor kinderen van 7 t.e.m. 12 jaar!

Taal (NL)

Tijdstip

Opvang vanaf 9:00 (Museumstraat 9)
Opvang tot 16:45 (Regentschapsstraat 3)