Tentoonstellingsbezoek Wim Delvoye

Rondleiding voor volwassenen

In de tentoonstelling bieden we individuele bezoekers tijdens het weekend rondleidingen aan.

Wim Delvoye, een centraal figuur in de Belgische kunstscène, staat bekend om zijn vaak bijtende humor, zijn voorliefde voor technologische experimenten en zijn ongebreidelde en uiteenlopende productiviteit. Zijn reputatie strekt al lang verder dan de grenzen van zijn vaderland, met recente tentoonstellingen in landen zoals Canada, Azerbeidzjan, Rusland, Luxemburg en zelfs Iran.

De tentoonstelling van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, die in nauwe samenwerking met de kunstenaar is ontwikkeld, toont een breed panorama van zijn recente productie en benadrukt het multidisciplinaire aspect van zijn kunst. De werken van Wim Delvoye vloeien voort uit een ontmoeting tussen ambacht en de meest geavanceerde industriële productietechnieken.

Er vinden rondleidingen plaats op volgende zondagen: 19 mei en 23 juni 2019.

TICKETS

Taal (NL)

Tijdstip

Beginpunt