Yoga in het museum! Ontspan met de kunst van Alan Green

Yoga

Het kunstwerk Three verticals van Alan Green vormt dit keer de achtergrond van de maandelijkse yogasessies in de musea!

De yoga – in het Engels – is toegankelijk voor iedereen (beginners of gevorderden), vanaf 18 jaar. De lerares, Laia Puig Escandell, is een yogaprofessional die zich op de kernpunten van het “Sivananda” holistisch systeem baseert: goede oefening, ademhaling, relaxatie alsook positief denken en meditatie.

DATA

Vrijdagen, van 12:15 tot 13:15

oktober: 25
november: 8 en 22