Musicorum Festival Gratis middagconcerten gedurende de hele zomer!

Concert

MUSICORUM Festival

Onder het voorzitterschap van Prins Amaury de Merode, organiseert het Centre d’Oeuvres de Merode van 1 juli tot 27 augustus 2021 een nieuwe editie van het “MUSICORUM" Festival.

Deze reeks zomerconcerten vindt, voor het vierde opeenvolgende jaar, plaats in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (KMSKB).

Tijdens de zomer kan je iedere middag van 12u15 tot 13u00 (behalve in het weekend, op maandag en op feestdagen) een concert gratis bijwonen in het Auditorium 490 Philippe Roberts-Jones.

BEKIJK HET PROGRAMMA

OVER

MUSICORUM (vroegere “Miniemenfestival”) organiseert al sinds vele jaren klassieke muziekconcerten in het hart van Brussel met een brede waaier aan samenstellingen en genres: solisten en orkest, kamermuziek, instrumenten en zang,....

Grote internationale artiesten, trouw aan de geest van het festival, versterken elk jaar het festivalprogramma. Naast de maestri, treden jonge virtuoze musici op in originele programma's.

Dit alles maakt van het Festival een bijzonder en uniek evenement!
Net als in de tijd van 1986 waarin pastoor Jacques Van der Biest het Festival creëerde, is de toegang tot de concerten voor het hele publiek gratis.

Het MUSICORUM Festival loopt van 1 juli tot 27 augustus (behalve in het weekend, op maandag en op feestdagen) van 12u15 tot 13u00, in het Auditorium 490 Philippe Roberts-Jones van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, bereikbaar via Regentschapsstraat 3, 1000 Brussel.

In artistieke samenwerking met de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.

Reservatie

TIJDSTIP

ONTHAAL

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België