Kunstendag voor Kinderen Een wervelende treinreis doorheen het museum!

Rondleiding & workshop

Bericht aan de reizigers! De trein met bestemming Koninklijke Musea voor Schone Kunsten  komt aan in het station op het spoor van de moderniteit. Vertrek onmiddellijk op reis met hoge snelheid doorheen allerhande kleuren, lijnen, vormen, klanken en stoomwolken!

Via een historisch en artistiek parcours met de trein als thema, ontdekken we enkele grote kunstenaars uit de XIXde en XXste eeuw zoals Monet, Spilliaert, Delvaux of Magritte.

We banen ons een weg langs de kunstwerken, luisteren naar de verhalen en razen doorheen het creatieve atelier. Vergeet even de dagelijkse routine en beleef de zotste dromen!

Vertrek: 12:30, 14:30, 16:30

Deze activiteit vindt plaats in het kader van Kunstendag voor Kinderen’ - kunstendagvoorkinderen.be

TICKETS

TAAL (NL)