60 gratis rondleidingen in "Moderniteit à la belge"

Gepubliceerd op 20.10.2016

Dankzij een gulle schenking van een mecenas van de Vrienden van het Museum (www.becomeafriend.be), kunnen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België ook dit jaar opnieuw gratis rondleidingen weggeven aan het onderwijs. De kosten van de gids(en) en een groep van maximaal 30 lln (15 lln per gids) nemen we op ons – u moet alleen maar tot het Koningsplein in Brussel geraken. De tentoonstelling loopt van 14 oktober 2016 tot 22 januari 2017. 

De tentoonstelling “Moderniteit à la belge” illustreert meer dan een eeuw Belgische kunst aan de hand van schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken uit de collectie Moderne Kunst van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en enkele uitgenodigde sleutelwerken. 

Hoe inschrijven? Stuur een mail met titel “Moderniteit à la belge gratis” naar reservatie@fine-arts-museum.be met de volgende informatie:

  • Naam en adres school:
  • Naam, (mobiel) telefoonnummer en e-mail groepsverantwoordelijke:
  • Aantal leerlingen en hun leeftijd [opgelet, maximaal 30 lln. per school kunnen gratis ingeschreven worden, extra leerlingen en dus gidsen zijn betalend]:
  • Aantal begeleiders:
  • 3 datavoorstellen tussen 14/10/2016 en 22/01/2017. De keuze van de definitieve datum hangt af van onze beschikbaarheden

Aanbod geldig zolang de gratis voorraad strekt. Hiernaast hebben we nog veel meer uitdagende rondleidingen voor scholen in onze verschillende musea, te ontdekken in onze online programmatie.  

We hopen jullie heel binnenkort in onze musea te mogen ontvangen!