Artonov Festival 2017: Art Nouveau is terug in Brussel!

Gepubliceerd op 27.09.2017

Dit jaar slaan de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en het Artonov Festival, dat plaatsvindt van 13 tot 15 oktober 2017, de handen in elkaar.

De Musea vormen het kader voor twee uitzonderlijke en unieke evenementen:

- Een muzikale en poëtische wandeling doorheen het Fin-de-Siècle Museum, 15 oktober om 14 en 15 uur.

- Een ontmoeting tussen schilderen, muziek en visuele kunst met Claire Chevallier en Benoît Van Innis in de Rubenszaal, op 15 oktober om 16u30

Ontdek hier het volledige programme van het Artonov Festival (13-14-15 oktober 2017)

Het project ‘Het festival ARTONOV’ is zowel door de filosofie als door de praktische inslag van de internationale beweging van de Art Nouveau geïnspireerd. Het doel van het project is de levende kunsten, zoals muziek, dans, theater en visuele kunsten samen te brengen door de interdisciplinariteit te stimuleren. Een groot aantal originele en innovatieve artistieke evenementen komt aan bod.