DEPICTURED IV – Studentensymposium

Gepubliceerd op 27.05.2020

Op vrijdag 29 mei 2019 geven studenten van PXL-MAD School of Arts (Hasselt) en LUCA School of Arts (Campus Sint-Lucas Gent) hun eigenzinnige kijk op een werk uit de vaste collectie van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.

Een 70-tal jonge artiesten uit de meest uiteenlopende disciplines zullen hun licht werpen op een meesterwerk – daarin bijgestaan door enkele gastsprekers:

• docent/cultuurcriticus Arne De Winde
  • kunstcriticus en kernredacteur van rekto:verso Zeynep Kubat
  • theatermaker Mats Vandroogenbroeck
  • beeldend kunstenaar / grafisch ontwerper Lieven Van Speybroeck

Deze vierde editie van het studentensymposium zal door de corona-maatregelen digitaal plaatsvinden.
Van 14.00 tot 17.00 kan je gratis meevolgen op Microsoft Teams via de volgende link: https://bit.ly/2WKc4dg

Dit initiatief is een organisatie van PXL-MAD School of Arts, LUCA - School of Arts en Denderland, het artistieke shoppingcentrum in uw buurt - in samenwerking met de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.