Destination Bruegel: Familieparcours doorheen het Old Masters Museums

Gepubliceerd op 23.10.2019

Ga met jong en oud op zwerftocht door het Museum. Trek erop uit langs kunstwerken en doe-opdrachten om de ultieme bestemming te bereiken: Bruegel!

De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten heeft een familieparcours uitgewerkt met als titel  “Destination Bruegel” waarbij kinderen met hun ouders op een speelse manier de werken en de inspiratiebronnen van Pieter Bruegel de Oude ontdekken.

Aan de hand van een wandelkaart, wordt je doorheen het parcours geleid met als eindbestemming de Bruegelzaal. Bij elke halte staat een kist met opdrachten en speelvoorwerpen, alsook uitleg over de kunstenaar.

De pelgrimsfamilie van Bruegel is het logo van het parcours. Je vind ze terug aan de infobalie, op de wandelkaart en op de kistjes. Aan het einde van je bezoek krijg je een badge met je trouwe gidsen op.

Vraag naar het gratis familieparcours aan de Bruegelbalie in de centrale hal (forum) van het Museum