DIGITAL EXPERIENCE FORUM

Gepubliceerd op 16.05.2018

Upgrade van de tactiele tafel!

Aangemoedigd door het succes van de tafel die sinds de herfst in het Forum geïnstalleerd staat, zijn de dienst Publieksbemiddeling, Become a Friend en het Digitaal Museum verheugd aan te kondigen dat er aan deze interactieve tool nieuwe inhoud gekoppeld werd.

In het Forum, het hart van het Museum, is er vandaag op de tactiele schermen extra informatie terug te vinden over een reeks kunstenaars en kunststromingen die in de collecties vertegenwoordigd zijn. Bovendien vind je er een vignet terug die gewijd is aan de focustentoonstelling Jan Fabre. Mijn koninginnen. De ontstaanscontext van deze installatie wordt er geschetst aan de hand van twee video’s.

De verrijking van deze digitale tool maakt deel uit van de voorbereidingsfase van het project “2020 ARTWORKS” (KMSKB, 2020) een gezamenlijk project van de dienst Publieksbemiddeling, Become a Friend en het Digitaal Museum die ernaar streven om de bezoekerservaring in het museum te optimaliseren en uit te breiden.

Digital Experience