Magritte Hommagejaar

Gepubliceerd op 17.05.2017

René Magritte overleed 50 jaar geleden, op 15 augustus 1967. In 2017 brengen de grote culturele instellingen en spelers samen hulde aan dit onmiskenbaar kunsticoon.

Op woensdag 17 mei 2017, in het Magritte Museum in Brussel, onthullen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, WPG Uitgeverij België, Knokke-Heist en het Atomium het volledig programma van het Magrittejaar 2017. In het kader van het Magrittejaar werd er een gezamenlijk logo ontwikkeld dat een betere zichtbaarheid van de huldeactiviteiten garandeert.

De partners van deze grote actie bieden de deelnemers van dit nationale Magritte parcours een voordeel van € 2 aan. Elke bezoeker dient zijn ticket te bewaren voor 1 van de in dit programma genoemde activiteiten. Het ticket geeft erna namelijk recht op € 2 korting op de toegangsprijs van een andere activiteit.

Persmap (PDF)