NAVO partners bezoeken het Magritte Museum

Gepubliceerd op 26.05.2017

Op donderdag 25 mei had het Magritte Museum het genoegen de echtgenoten te ontvangen van de staatshoofden die deelnamen aan de NAVO-vergadering in Brussel.

De partners werden vergezeld door Amélie Derbaudrenghien, partner van de Belgische premier Charles Michel. Tekenden aanwezig: Melania Trump (Verenigde Staten), Brigitte Macron (Frankrijk), Ingrid Schulerud-Stoltenberg (Noorwegen), Emine Erdogan (Turkije), Desislava Radeva (Bulgarije), Mojca Stropnik (Slovenië), Gauthier Destenay (Luxemburg) en Thora Margret Baldvinsdottir (Ijsland).

Michel Draguet, onze algemene directeur, leidde hen rond in het Museum. We zijn bijzonder fier dat het Magritte Museum in de spotlights stond als icoon voor België.