Nieuwe tarieven bij de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten!

Gepubliceerd op 01.06.2018

Vanaf juni zullen er nieuwe tarieven gehanteerd worden die de collecties toegankelijker maken voor jongeren. Een andere nieuwigheid: het Magritte Museum zal 7 dagen per week geopend zijn.

In juni 2018 passen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België de tarieven voor de vaste collecties en de tijdelijke tentoonstellingen aan. De tarieven worden eenvoudiger, maar belangrijker is dat de toegang voor bezoekers jonger dan 19 jaar gratis wordt, hetgeen de toegang tot het museum voor jongeren bevordert.

De tarieven worden aangepast in het kader van de modernisering van het ticketingsysteem, zowel ter plaatse als online. De nieuwe tarieven voor groepen zijn vanaf maandag 4 juni 2018 van toepassing. Voor de individuele bezoekers zullen de nieuwe tarieven vanaf maandag 25 juni 2018 gelden.

ontdek de nieuwe tarieven
 Alle museaCollectiesMusée Magritte MuseumMusée Wiertz Museum / Musée Meunier Museum
Volwassenen (19 - 64 jaar) € 15  € 10 € 10 gratis
  • Volwassenen (65+)
  • groepen volwassen (min. 15 pers)
  • Thalys reiziger
 € 10  € 8 € 8 gratis
  • Studenten (-26; voltijds onderwijs; op vertoon van studentenkaart)
  • Mindervaliden ( 1 begeleider van deze persoon geniet hetzelfde tarief)
  • Belgische werkzoekenden en begunstigende van het leefloon (wet van 26 mei 2002)
  • Onaangekondigde schoolgroepen (-26)
 € 5  € 3 € 3 gratis

• Kinderen en jongeren (-19; buiten schoolverband)
  • Stadsgidsen van Brussel
  • Belgisch onderwijzend personeel
  • Eén begeleider per school-, jeugd- of kansengroep
  • leden van ICOM (Vl., Belgique Wall-Bxl; op vertoon van een geldig bewijs)
  • Personeelsleden van de POD Wetenschapsbeleid (BELSPO) (op vertoon van een geldig bewijs)
  • Vrienden van de KMSKB
  • Pers (op vertoon van officiële perskaart of mits contact via de dienst communicatie
  • Brussels Card)
  • Ribbedebie & Attractions et Tourisme
  • Sotheby's preferred
  • Eurostar (buy one, get one for free)

gratis  gratis gratis gratis

Visiogids Fin-de-Siècle (Frans, Nederlands, Engels, Duits)

Audiogids Old Masters (Frans, Nederlands, Engels, Duits)

Audiogidsen Magritte:

• NIEUW! Audiogids voor kinderen (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans)
  • NIEUW! Audiogids voor jongeren (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans)
  • Audiogids voor volwassenen (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans)
  • Visiogids voor volwassenen en slechthorenden/doven (Nederlands, Frans, Engels)
€ 4 € 4 € 4

Raadpleeg hier de nieuwe groepstarieven.