Vorige dinsdag 28 juni, en na een periode vol spanning, hebben de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België de wedstrijd “Overheidsorganisatie van het jaar” afgerond met een waardevolle plaats als finalist.

Een jury bestaande uit bedrijfsleiders en professors heeft onze instelling geselecteerd uit tientallen inzendingen op basis van volgende criteria: strategie, klantgerichtheid, effectiviteit, efficiëntie, betrouwbaarheid, duurzaamheid, wendbaarheid, innovatie en samenwerking. Uiteindelijk heeft Fedasil de prijs in de wacht gesleept. Bij deze feliciteren we hen voor hun engagement in sterke en kostbare maatschappelijke waarden, waar wij wegens de activiteiten en de missies van onze musea ook volledig achterstaan. Bravo vooral aan het voltallige team van de musea dat ons op dit niveau gebracht heeft en dat zich dagelijks inzet om nog beter te worden.

Bekijk de video hier: