Vlaanderen Verrassend Toegankelijk

Gepubliceerd op 17.05.2019

Op 18 mei nodigen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België bezoekers met én zonder beperking uit om de toegankelijkheid van de musea te ontdekken.

De KMSKB streven ernaar de collecties en museumruimten toegankelijk te maken voor alle bezoekers, ongeacht hun specifieke behoeften rond mobiliteit. In het kader van het project "Vlaanderen Verrassend Toegankelijk" van Toerisme Vlaanderen, zetten ze dit graag in de schijnwerper. Ontdek alles over de toegankelijkheid van de musea hier.

Vraag hier je persoonlijke uitnodiging aan. Je ticket met streepjescode wordt je per mail toegestuurd en geeft je op 18 mei gratis toegang tot één attractie of belevenis uit hun aanbod.

Vlaanderen Verrassend Toegankelijk

Toerisme Vlaanderen nodigt je uit op zaterdag 18 mei voor een bijzondere ontdekkingsdag. Overal in Vlaanderen zetten musea en belevenissen hun deuren wijd open voor bezoekers met én zonder beperking. Een ideaal moment, want als onze eregast mag jij gratis op verkenning!

Neus even rond op de website, waar allerlei bekende en minder bekende plekken in Vlaanderen zich voorstellen. Spreekt het aanbod je aan? Vraag dan je persoonlijke uitnodiging aan. Je ticket met streepjescode wordt je per mail toegestuurd en geeft je op 18 mei gratis toegang tot een attractie of belevenis naar keuze. Druk het af of laad het op je smartphone op en toon het ter plaatse aan de balie. Boek snel je ticket want de plaatsen zijn beperkt!

Wat na 18 mei?

Uiteraard is er ook na 18 mei een uitgebreid aanbod aan musea, attracties en activiteiten voor bezoekers met een beperking. Vlaanderen verrast immers 365 dagen per jaar! Neem een kijkje op www.visitflanders.com/toegankelijkheid voor meer uitstaptips, logeeradresjes en inspiratie.